ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

ΕΛΙΚΟΕΙΔΟΥΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟ ΤΜΗΜΑ

Οι αγωγοί ελικοειδούς ραφής κατασκευάζονται από έλασμα γαλβάνιζε υψηλής ποιότητας γαλβανίσματος για μεγάλη αντοχή σε εξωτερικές συνθήκες.

 

Διατίθενται διαμέτρους από Ø100 εως Ø1400mm σε τμήματα των 3 μέτρων αλλά και σε μεγαλύτερο η μικρότερο μήκος κατόπιν παραγγελίας.

 

Η μέθοδος κατασκευής των αεραγωγών ελικοειδούς ραφής μας δίνει την δυνατότητα χαμηλού κόστους παραγωγής αλλά και εγκατάστασης λόγω του μήκους των αγωγών που μπορούμε να διαμορφώσουμε ανάλογα με το έργο.

Επωφεληθείτε την επιπλέον έκπτωση και τις προσφορές
αγοράζοντας απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αγορά απο e-shop εδώ.


Τιμές για καμινάδες γαλβανιζέ και εξαρτήματα ανά διατομή

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Κατάλληλο σε καμινάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου για κεντρική θέρμανση, τζάκια, σόμπες, στόφες

Ο μεταλλικός σωλήνας που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά έξω του καπνού από σόμπα αναφέρεται από πολλούς ως μπουρί. Τα μπουριά είναι αμόνωτοι καπναγωγοί και χρησιμοποιούνται σε σόμπες. Εκτός από τη μεταφορά του καπνού ακτινοβολούν θερμότητα στον εσωτερικό χώρο που την αντλούν από τα θερμά αέρια της καύσης. Προτείνεται το εξωτερικό τμήμα της καμινάδας της σόμπας να είναι μονωμένος αγωγός διπλού τοιχώματος για την αποφυγή υγροποιήσεων και διατήρηση της θερμοκρασίας των καυσαερίων, ώστε η σόμπα να τραβάει καλύτερα και να μην έχουμε το φαινόμενο επιστροφής καπνού από τη σόμπα στον εσωτερικό χώρο.