ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

Καμινάδες μονωμένες διπλού τοιχώματος (inox) ΕCO PIPE

Ανοξείδωτο ατσάλι εξωτερικά και εσωτερικά 304 αντιμαγνητικό. Μόνωση από πετροβάμβακα πάχους 25 mm. Η ένωση με τα υπόλοιπα εξαρτήματα γίνεται με ειδικού τύπου σφιγκτήρες πετυχαίνοντας απόλυτη στεγανότητα. Με τους μονωμένους καπναγωγούς βελτιώνεται η απόδοση της καύσης αυξάνοντας τον ελκυσμό της καμινάδας. Μειώνονται οι υγροποιήσεις που υπήρχαν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.

Καμινάδες αμόνωτες ανοξείδωτες (inox)

Ανοξείδωτο ατσάλι 304 αντιμαγνητικό. Αυτογενής συγκόλληση. Η ένωση τους γίνεται με την εισαγωγή της μιας μέσα στην άλλη(αρσενικό –θηλυκό) και ανοξείδωτα πριτσίνια για καλύτερη συγκράτηση. Κατάλληλες για απαγωγή θερμών αερίων και καυσαερίων, για κεντρική θέρμανση πετρελαίου και φυσικού αερίου, καμινάδες τζάκιου, εξαερισμό.

Καμινάδες αμόνωτες γαλβανιζέ

Υλικό γαλβανιζέ λαμαρίνα. Η ένωση τους γίνεται με την εισαγωγή της μιας μέσα στην άλλη(αρσενικό –θηλυκό). Κατάλληλες για απαγωγή θερμών αερίων , για θέρμανση, τζάκια, σόμπες.

Μπουριά σόμπας γαλβανιζέ ή εμαγιέ

Υλικό γαλβανιζέ λαμαρίνα ή εμαγιέ μαύρο / καφέ. Η ένωση τους γίνεται με την εισαγωγή της μιας μέσα στην άλλη(αρσενικό –θηλυκό). Κατάλληλες για απαγωγή θερμών αερίων , για θέρμανση, τζάκια, ξυλόσομπες, σόμπες πέλλετ.